За нас

Сити Сървисис ЕООД e бързоразвиваща се компания в сферата на професионалното почистване на домове, офиси, бизнес сгради, магазини и промишлени складове, както и в доставката на всякакви видове санитарно-хигиенни материали и консумативи.

Ние предлагаме комплексни услуги при професионалното почистване и сме основен лидер сред известните фирми за професионално почистване в град София. Младият и динамичен екип на компанията може да задоволи всяко едно желание на клиента. Използваме специализирани професионални почистващи машини и техника, и ръчни операции при необходимост. Използваните продукти и технологии са съвременни и щадящи както природата, така и човешкото здраве.

Нашите служители са с доказан опит и квалификация в сферата на професионалното почистване. В тази връзка фирмата предлага на своите служители стимулиращо възнаграждение и допълнителни бонуси, в зависимост от постигнатите резултати.

Нашата мисия

Нашата основна мисия е да предоставяме качествени услуги на нашите клиенти, като за целта следим стриктно спазването на всички норми и правила на работа на нашите служители. След това измерваме точния брой на удовлетворените клиенти и по този начин извършваме мониторинг за цялостната ни дейност и ефективност.

Професионално почистване
Доказан опит и квалификация

Визия

Нашата визия отразява целеустремеността и ангажираността към всеки един клиент. Тези две основни виждания спомагат на компанията да развива устойчив и дългосрочен бизнес. По този начин ние добавяме стойност към всяка една предлагана услуга.

Защо да изберете нас

Доволни клиенти

За нас най-голямото признание са доволните клиенти. Това ни насърчава да развиваме постоянно своите умения и да повишаваме качеството на нашите услуги.

Обучен персонал

Непрекъснатото обучение и усъвършенстване е наша основна ценност, което гарантира високото качество на изпълнение.

Гаранция за качество

Ние искаме нашите клиенти винаги да са доволни. Вярваме в нашето качество и предоставяме гаранция за това.

Те ни се довериха

Megami
Intercontinental
Superhosting
Trade